Fotoalbum: Mini Efteling – december 2019

Themeparkfreaks Timothy, Benjamin & Kim brachten een bezoek aan de Mini Efteling. Dit unieke concept, waarbij zaken uit de Efteling werden nagebouwd in en rondom een privé woning, is gelegen in het Nederlandse dorpje Nieuwkuijk.  Ga op ontdekking in de wondertuin en ontmoet er de heks, Langnek, Ezeltje Strekje en vele andere sprookjesfiguren. Het parkje biedt de bezoeker ook enkele indoor attracties aan zoals het Kindercarnaval walkthrough adventure, een werkende replica van het Spookslot, de Vogel Rok lasershow of de Bakker Bommelshow. Het geheel wordt aan elkaar gesproken door de eigenaars, zij leiden je van show tot show. Een bezoek aan Mini Efteling neemt al snel 3u in beslag. Bekijk zeker ook eens de interessante prijsformules waarbij versnaperingen zijn inbegrepen.