Eerste afbeeldingen van de bouwplaats van LEGOLAND® Water Park Gardaland

Een groepje kleine liefhebbers heeft al een kijkje genomen op de bouwplaats van LEGOLAND® Water Park Gardaland. De kinderen mochten hun creativiteit de vrije loop laten en boten bouwen met LEGO® steentjes, zoals alle bezoekers straks kunnen doen in de attractie BUILD A BOAT.

 

Het bezoekje waarbij scholieren nu al de bouwplaats van LEGOLAND® Water Park Gardaland. mochten komen bekijken, was een uitzonderlijk succes. Onder begeleiding van een van de supervisoren van de bouwwerkzaamheden mochten de kinderen de bouwplaats zien en de attractie Beach Party bezoeken, waarvan de bouw bijna afgerond is.

De nieuwsgierige kinderen wilden alle details weten van wat – vanaf 29 mei aanstaande – een perfecte mix wordt van fantasie, amusement en wateractiviteiten en vuurden allerlei vragen op ons af: “Hoeveel glijbanen komen er?” “Wanneer gaat de attractie open?” maar vooral “mogen we ook met LEGO® steentjes spelen?”.

“De beleving van bouwen en creativiteit vormt een van de belangrijkste elementen van het Waterpark – bevestigt Luca Marigo, Sales and Marketing Director van Gardaland “In het bijzonder in de attractie Build a Boat waar alle jonge bezoekers hun fantasie kunnen uitleven en de mooiste boten kunnen bouwen met LEGO steentjes”.

 

De modellen kunnen dan te water worden gelaten en dan tegelijk met de boten van andere kinderen, dankzij een interactief platform, tegelijkertijd zo snel mogelijk over de rivier worden gestuurd, om te zien welke boot als eerste over de finish vaart. Langs het parcours worden ook kleine dijken aangelegd, waardoor de waterstroom kan worden omgeleid of veranderd.

De attractie Build a Boat zal te vinden zijn in het gebied LEGO Creation Island, voor een moment van spel, creativiteit en ontdekking, waar fantasie en plezier elkaar aanvullen! Kinderen kunnen hier ook de mooiste creaties maken met DUPLO® steentjes, of een groot zandkasteel helemaal met LEGO steentjes versieren en reusachtige muren bouwen met hele grote zachte stenen. Plezier gegarandeerd.

Na de bouwplaats uitvoerig te hebben bezocht en het punt te hebben gezien waar Build a Boat komt, mochten de kinderen oefenen met het bouwen van boten, in het gezelschap van onze geliefde mascotte Prezzemolo. Met tafels vol duizenden gekleurde steentjes van LEGO konden de deelnemers hun fantasie de vrije loop laten en zeilschepen, sloepen, schuiten, kano’s, motorjachten en vissersboten bouwen, waarmee ze een toegangskaartje voor LEGOLAND® Water Park Gardaland in de wacht sleepten.

“Het enthousiasme dat deze kinderen vandaag hebben laten zien, bevestigt de perfecte mix van kernwaarden van de LEGO-groep – Plezier, Kwaliteit, Fantasie, Creativiteit en Leren” – zegt Luca Marigo, Sales and Marketing Director Gardaland – “samen met de Fantasie, het Avontuur en de Magie van Gardaland zijn dit de elementen die de basis vormen voor LEGOLAND Water Park in Gardaland.”

 

 

LEGOLAND® Water Park Gardaland wordt een Waterpark opgebouwd uit miljoenen kleurrijke LEGO® steentjes waar alle liefhebbers zich mee kunnen uitleven en experimenteren met hun fantasie. Eenmaal onder de toegangspoort in de vorm van een grote wit-blauwe watergolf door gelopen, wordt je blik meteen gevangen door Miniland, een ruim opgezet gebied met een honderdtal monumenten en iconische symbolen van Italië, natuurlijk stuk voor stuk opgebouwd met de befaamde steentjes.

Er zijn ook leuke en spannende avonturen te beleven op de LEGO River Adventure die je aan boord van opblaasbootjes kunt bevaren – en iedereen kan zijn eigen bootje personaliseren met grote drijvende LEGO stenen.

Daarnaast zijn er onweerstaanbare attracties met kleurrijke kortere en langere glijbanen voor alle leeftijden, waterkanonnen en een grote emmer: plezier verzekerd, glijdend in een band, los, in de open lucht of in het donker, iedereen kiest zijn favoriete glijbaan!

Tot slot het grote zwembad Pirate Bay: de ideale plek voor het hele gezin, om lekker te zwemmen, je even te verfrissen of gewoon te ontspannen. Door de langzaam aflopende zwembadbodem kunnen kleine kinderen gemakkelijk eerst in het ondiepe spelen met de LEGO personages, voordat ze het piratenfort gaan veroveren.

 

Hooggespannen verwachtingen onder de liefhebbers van LEGO, niet alleen in Italië maar ook in de rest van Europa, omdat dit in Gardaland het vijfde ter wereld, maar absoluut het eerste LEGOLAND® Water Park van Europa is.