Duinrell organiseert nieuw muziekfestival: One Two Tribute Festival

Op zondag 10 mei vindt op Duinrell de eerste editie van het One Two Tribute Festival plaats. Het landgoed in Wassenaar wordt omgetoverd tot een groot muziekfestival met verschillende bekende tributebands, diverse foodtrucks en natuurlijk zijn ook alle attracties geopend. Tickets kosten € 24,95 per stuk en zijn vanaf nu via de website van Duinrell verkrijgbaar.

 


Tributebands
Verschillende tributebands brengen een ode aan bekende popsterren. ABBA Tribute – uitgeroepen door de Nederlandse en buitenlandse pers tot één van de beste ABBA-tributebands ter wereld – speelt bekende nummers als ‘Dancing Queen’, ‘The Winner Takes it all’ en ‘Waterloo’. Merante van Amersfoort, winnares van de RTL4-show ‘My name is …’, wordt gezien als de perfecte imitatie van Amy Winehouse. Niet alleen haar stem klinkt als Amy, maar ze denkt overal aan: van een drankje in haar hand tot de tatoeages en make-up. Andere tributebands zijn The Clarks, Michael Bublé-imitator, Jeroen Hazes en Tina Turner-tribute. De laatste artiest, Mary Amora, won met haar Tina Turner-imitatie de Soundmixshow in 2001.

 


Attracties
‘Met de goede artiesten en foodtrucks staat het One Two Tribute Festival garant voor een heerlijk festival-sfeertje, maar de locatie is natuurlijk ook heel uniek’, licht Duinrell-woordvoerster Lisanne toe. Alle attracties zijn open tijdens het festival en zijn inclusief in je ticket. ‘Zo wissel je dus de muziek en optredens af met een ritje in de achtbaan of een rondje in de Mad Mill. Deze combinatie vind je maar op weinig festivals!’, aldus Lisanne.  


Tijden en tickets 
 
Zondag 10 mei staan er op Duinrell twee stages waar de Tribute-bands afgewisseld van elkaar spelen tussen 12:00 tot 18:00 uur. Het is mogelijk om eerder te komen, want de attracties zijn vanaf 10:00 uur open. Tickets kosten € 24,95 en zijn via duinrell.nl/onetwotribute verkrijgbaar. Bezoekers hebben ook de keuze om het festival uit te breiden met toegang tot het Tikibad (open tot 22:00 uur) of met een verblijf op Duinrell. Kinderen tot 2 jaar en Duinrell-abonnementhouders hebben gratis toegang.

 

Over Duinrell
Duinrell viert dit jaar haar 85ste verjaardag. Op Duinrell vind je meer dan 40 attracties voor jong en oud en met 21 unieke glijbanen is het Tikibad het grootste en meest veelzijdige glijbanenparadijs van de Benelux. Speciaal voor kinderen onder de 120 centimeter is er Kids Waterpark Playa met vier glijbanen, een waterval en tipping bucket. Het nieuwste onderdeel van het Tikibad is het nieuwe buitengebied: Tikibad Buiten met een verwarmd buiten, vijf familieglijbanen en een waterspeelhuis met de grootste tipping bucket van Nederland.