Laatste trackdeel geplaatst van nieuwe achtbaan Legoland Windsor

In Legoland Windsor zijn de laatste trackdelen geplaatst voor de nieuwe Duplo coaster die in maart zal openen. Het gaat om een kinderachtbaan van de Duitse fabrikant Mack Rides die specifiek gericht is op de eerste rollercoaster ervaring van haar bezoekers.

 

Legoland Windsor zal in 2020 een nieuwe achtbaan openen. Deze zal voornamelijk bedoeld zijn voor de jongste bezoekers van het park. De Dino Duplo Coaster, zoals de baan zal heten, zal openen in maart. De achtbaan heeft als doelpubliek kinderen van 2 tot 5 jaar oud. De rollercoaster komt te staan in het Duplo gebied van het park, dat meteen ook gerenoveerd wordt.

Ondertussen zijn de laatste trackdelen en supports van de achtbaan geplaatst waardoor de opening van de achtbaan in maart zonder problemen gehaald zal worden. Dino Duplo Coaster is gebouwd door de Duitse fabrikant Mack Rides en doet ons denken aan Ba-a-a-Express in het Duitse pretpark Europa-Park die door dezelfde fabrikant gebouwd werd. Dino Duplo Coaster wordt de 3de achtbaan van het park. De laatste geopende achtbaan in Legoland Windsor die nog steeds in werking is dateert al van 1999.

 

 

Foto: UK Theme Parks