Unieke Christmas Coaster tijdens de Magische Winterweken in Toverland

Attractiepark Toverland staat tijdens de kerstvakantie in het teken van de Magische Winterweken. Meer dan tweehonderd dennenbomen en duizenden lampjes zorgen voor winterse sferen in het attractiepark. Ook kunnen bezoekers genieten van hartverwarmend entertainment. Nieuw dit jaar is The Christmas Coaster, waarbij bezoekers in kerststijl een ritje kunnen maken in lanceerachtbaan Booster Bike. Naast de indoor themagebieden Land van Toos en Wunderwald is tijdens de Magische Winterweken ook het buitengebied Ithaka, met de houten achtbaan Troy, geopend.

 

Christmas Coaster

Speciaal voor de Magische Winterweken wordt de Booster Bike, een lanceerachtbaan waarbij bezoekers plaatsnemen op motoren, omgetoverd tot The Christmas Coaster. “In de wachtrij sneeuwt het, het station is uitvoerig gedecoreerd en uit de speakers klinken de grootste kersthits”, vertelt Tessa Maessen, Communicatiemanager. “Een ritje in de Booster Bike is deze kerst dus extra magisch.” The Christmas Coaster is te beleven van zaterdag 21 december t/m zondag 29 december 2019.

 

Hartverwarmend entertainment

In themagebied Ithaka kunnen bezoekers na een ritje in de buitenattracties opwarmen bij het kampvuur onder het genot van de sfeervolle muziek van zangact Winterse Klanken en vers geroosterde marshmallows. Ook in de indoor werelden is het nodige entertainment te vinden. Zo verrassen de Winter Wonder Verzamelaars iedereen maar al te graag met de wonderen uit hun enorme cadeautjestoren en brengen zij de meest magische musicalliedjes ten gehore.

 

 

Praktische informatie

De Magische Winterweken vinden plaats van zaterdag 21 december 2019 t/m zondag 5 januari 2020. Bezoekers kunnen genieten van de attracties in de themagebieden Land van Toos, Wunderwald en Ithaka – mits de weersomstandigheden dit toelaten. Toverland is geopend van 11.00 – 19.00 uur (m.u.v. 24-12, 31-12 en 1-1, dan is Toverland geopend van 11.00 – 18.00 uur). Tickets zijn verkrijgbaar via de website van Toverland en kosten € 17,50 per stuk, de kassaprijs bedraagt € 22,00 per persoon. Meer informatie over de Magische Winterweken is te vinden via de website van Toverland.

 

Toverland is deze kerstvakantie bovendien extra goed bereikbaar per openbaar vervoer. Per 15 december is de dienstregeling gewijzigd en is Toverland ook in het weekend en op feestdagen bereikbaar per Arriva bus vanaf treinstation Horst-Sevenum.