Rondleiding doorheen het Plopsa Hotel

Op 21 december 2019 kregen de fans van Plopsaland De Panne tijdens een speciale fandag de kans om het Plopsa Hotel te bezoeken. De werken aan dit hotel lijken goed op te schieten. Je kunt ondertussen al goed zien hoe de kamers er komen uit te zien. Het hotel zal wanneer het opent voorzien zijn van 117 hotelkamers, waarvan enkele speciale Studio 100 gethematiseerde kamers. Onder de standaard kamers zijn ook enkele grote luxe kamers. Daarnaast zal er ook een buffetrestaurant komen, drie vergaderzalen en twee bars. In de foyer van het hotel zullen speciale ruimtes komen waar ofwel echte mensen alsook poppen te zien zijn, onder andere K3, Samson en Gert, maar ook Balthazar Boma krijgen hier een plekje. De poppen worden speciaal gemaakt door een 3D printer. Onder het hotel komen 42 parkeerplaatsen in een ondergrondse garage, deze zijn voorbestemd voor de gasten die een duurdere thema suite boeken.

 

De opening schat men in het najaar van 2020. Prijzen worden voorlopig nog bekeken.