Fotoalbum: Jardin d’Acclimatation – oktober 2019

Themparkfreak Timothy trok onlangs naar het Franse Jardin d’Acclimatation, dit charmante pretparkje is gelegen net buiten het centrum van de Metropool Parijs. Wat meteen opviel in Jardin d’Acclimatation is hoe verzorgd het park er bij ligt. Het park biedt de coasterhunter maar liefst 4 achtbanen aan, met als absolute topper de attractie genaamd Les Speed Rockets. Deze Gerstlauer Bobsled Coaster glijdt bijzonder soepel over de track. Naast achtbanen vind je hier heel wat andere attracties terug zoals een SBF draaimolen, een interactie indoorattractie, heel wat kinderattracties en een 4D experience. Je kunt het park ook verkennen met een parktreintje. Voor alle attracties kun je aparte tickets kopen, maar uiteraard bestaat er ook een all-attractions formule. Neem zeker ook eens een kijkje bij de verschillende dierenverblijven.