Eerste videobeelden Star Wars: Rise of the Resistance

Op 3 december 2019 vond de eerste soft opening plaats van de nieuwe darkride Star Wars: Rise of the Resistance in het Amerikaanse park Disney’s Hollywood Studios. Op sociale media verschenen er dan ook al snel videobeelden van deze populaire attractie. De darkride combineert geavanceerde staaltjes techniek en ademt bijzonder veel Star Wars sfeer uit.

 

Star Wars: Rise of the Resistance is een combinatie tussen een trackless darkride, een walk-through, een motion simulator en een drop ride. Bezoekers bevinden zich hier midden in een episch gevecht tussen de Resistance en de First Order. Rise of the Resistance is een van de meest complexe en geavanceerde attracties die ontworpen werd door Walt Disney Imagineering. Zo zijn er vier ritsystemen, audio-animatronics, projectie-mapping en screen-based media.

Op 5 december 2019 volgde de officiële opening. Een kloon van deze darkride wordt momenteel nog helemaal klaargestoomd in het Amerikaanse Disneyland te Anaheim en zal op 17 januari 2020 geopend worden. Beide attracties bevinden zich telkens in het themagebied Star Wars: Galaxy’s Edge.

 

 

 

 

Bron: d-log.nl