Zeer succesvolle Halloweenperiode voor Familypark

Het 10 daagse Halloween event van het grootste pretpark in Oostenrijk, Familypark, werd dit jaar gewijd aan het Mexicaanse Festival van de doden. Dankzij een uniek programma en een nieuw spookhuis vonden bijna 62.000 bezoekers hun weg naar het park in deze periode.

 

Ondanks enkele regenachtige dagen, kon het bezoekersrecord van 2018 dit jaar worden geëvenaard. De beste dag van het bezoek was de Oostenrijkse nationale feestdag op 26 oktober. Toen bezochten 10000 bezoekers het kleurrijke park bij prachtig herfstweer.

“We zijn blij dat Halloween in Familypark in het najaar een vaste waarde geworden is voor gezinnen uit binnen- en buitenland. Het thema “Fiesta de los Muertos” werd dit jaar bijzonder goed ontvangen. Het hele Familypark team haalde weer alles uit de kast om het park om te toveren tot een kleurrijke fantasiewereld,” vertelt Filip de Witte Managing Director van het park.

 

Kleurrijk showprogramma

In overeenstemming met het Mexicaanse motto waren er wederom twee unieke shows van het SHAD performance show team, onder leiding van Esther Schneider en Joseph Schützenhofer, te bewonderen in de grote show tent. Zo was er de kleurrijke en vrolijke kindershow Filippo Rettet das Totenfest en de belangrijke avondshow Muerte Mistica. Hierin deden internationale artiesten mee van dansers tot muzikale acrobaten, die een top show aanboden.

Nieuw spookhuis was blikvanger

Ook de nieuwe Halloween attractie was een groot succes. Elke dag stond er een lange rij voor het spookhuis waarin de gekke Sanchez familie woont. Jongeren en volwassenen waren hierover bijzonder enthousiast. Ongeveer 10.000 bezoekers aan dit huis werden achtervolgt door Pedro, Maria en hun familie doorheen het horror huis. Een vervolg hierop in 2020 staat al vast!