Winter special: Attracties ondergaan metamorfose voor Winter Wonderland

Elke winter strijkt Winter Wonderland neer in Hyde Park te Londen. De grote winterkermis vindt ieder jaar plaats van half november tot begin januari en attracties vanuit verschillende landen zakken af naar de stad. Winter Wonderland is een zeer drukbezochte kermis en daarom doen de exploitanten ieder jaar hun best om de attracties in een winters kleedje onder te dompelen.

 

Zowat alle attracties zien er tijdens Winter Wonderland anders uit dan in de rest van het jaar. Bij sommige attracties zijn er enkel wat kerstslingers of een kerstboom geplaatst, andere attracties zijn nauwelijks nog te herkennen. De Facebook pagina Hyde Park Winter Wonderland Unofficial bracht alle attracties in beeld met een voor en een na foto. Hierop is de gedaanteverwisseling van de attracties goed te zien.

Hieronder kan je de fotoreportage terugvinden:

 

Foto’s: Hyde Park Winter Wonderland Unofficial