Phantasialand lanceert simulatievideo van nieuw themagebied Rookburgh

Het Duitse pretpark Phantasialand is al geruime tijd bezig met de bouw van het nieuwe themagebied Rookburgh, waarin hun nieuwe Flying Coaster de blikvanger wordt. Ook zal in dit gebied Hotel Charles Lindbergh openen. Het park geeft eindelijk een mooie blik op het gebied in een simulatie video.

 

In het voorjaar van 2017 bracht Phantasialand voor het eerst het nieuws naar buiten dat men bezig was met de bouw van een nieuw themagebied waarin een Flying Coaster van Vekoma komt te staan. Dit gebied krijgt de naam Rookburgh. FLY, zoals de achtbaan tot nu toe genoemd wordt, zal niet enkel de eerste Flying Coaster ter wereld worden met een lancering, maar ook nog eens de langste.

Eind 2018 bracht het park opnieuw nieuws naar buiten over het gebied. Behalve de achtbaan zal er ook een hotel gebouwd worden, in steampunk thema. In Hotel Charles Lindbergh zal men overnachten in speciale pods.

Fans bleven hopen op meer concepts en een kijkje op wat er allemaal komen zal. Het park heeft daarop vandaag geantwoord met de lancering van een simulatie video die het gebied en ook de achtbaan toont.

Wanneer het gebied precies zal openen blijft echter nog een mysterie, maar kijkend naar de huidige stand van zaken en het begin van de promotie rond het gebied zou het best kunnen dat we die opening in 2020 mogen verwachten.