Plopsaland De Panne ontvangt alle singles aan kindertarief

Plopsaland De Panne zet alle singles in de bloemetjes. Het park doopt ‘Singles Day’ om tot ‘Singles Weekend’ en ontvangt alle vrijgezellen aan kindertarief tijdens het verlengde weekend van 9, 10 & 11 november.

 

Singles Day vindt officieel plaats op 11/11, een dag die symbolisch enkel uit enen bestaat. Op die dag gaat de aandacht naar alle vrijgezellen en besliste ook Plopsa om hen eens extra in de watten te leggen. ‘Singles Day’ wordt door Plopsa zelfs omgedoopt tot ‘Singles Weekend’ op 9, 10 & 11 november. Tijdens het verlengde weekend krijgen vrijgezelle bezoekers toegang tot Plopsaland De Panne aan het kindertarief van €12,50. Vergezellende kinderen kunnen ook van dit voordeel genieten. Het speciale singles-ticket kan enkel online aangekocht worden via de officiële webshop van het park.

« Elk jaar zet Plopsa een grote kortingsactie op naar aanleiding van Valentijnsdag. Liefde en hartjes staan tijdens deze actie centraal, maar nu vonden we dat het tijd was om alle singles eens in de bloemetjes te zetten » aldus Charlotte Depuydt, Marketing Manager van de Plopsa Group. « Het is de ideale dag om andere single ouders te leren kennen, misschien wel het begin van iets moois. » voegt ze er met een knipoog aan toe.

 

Evenementen

Tijdens het verlengde ‘Singles Weekend’ op 9, 10 & 11 november staat heel wat op het programma in Plopsaland De Panne. Tijdens het ‘Plop Weekend’ genieten bezoekers van een liveshow met de echte Kabouter Plop en Kabouter Klus. Daarnaast komt ook de Sint een bezoekje brengen.

Bovendien staat Plopsaland De Panne vanaf dit weekend volledig in het teken van ‘Winter Magic’ waar het Lichtsculpturenfestival en de gratis schaatspiste de hoogtepunten zijn.

 

De actie is enkel geldig in de webshops van Plopsaland De Panne met promocode ‘SINGLE’.

Meer info via: https://www.plopsalanddepanne.be/nl/singles-weekend-tickets-aan-kindertarief