Track nieuwe achtbaan Paultons Park compleet

Het Engelse Paultons Park zal in 2020 een volledig nieuw themagebied openen. In dit gebied, dat Tornado Springs zal heten, komen acht nieuwe attracties te staan. De grote blikvanger wordt de spinning coaster Storm Chaser. Onlangs werd hiervan het laatste trackdeel op zijn plaats gehesen.

 

In het Engelse Paultons Park wordt hard gewerkt aan de nieuwe themazone Tornado Springs, waar volgend jaar acht nieuwe attracties te vinden zullen zijn. Hier zal je er Cyclonator kunnen ontdekken, een frisbee-attractie van 25 meter hoog. Het autoritje Al’s Auto Academy en twee vrijevaltorentjes Windmill Towers. Ten laatste zullen er ook Buffalo Falls water raft ride en Trekking Tractors geopend worden.

 

De grote blikvanger wordt zonder twijfel Storm Chaser, een achtbaan met draaiende karretjes. Deze achtbaan werd geleverd door Mack Rides en heeft een hoogte van 20 meter. Een kleinere variant van dit type kan je terugvinden in Toverland met Dwervelwind.

 

 

Onlangs kon het Engelse park het glas heffen op het vervolledigen van de track.

 

Het volledige project kan je hier volgen.

 

Bron en foto’s: Mack rides