Lekker eten en spelen in Tivoli’s Boscafé

Kom van 23 november 2019 t/m 1 maart 2020 op vrijdagmiddag, zaterdag en zondag naar Tivoli’s Boscafé (NIEUW). In een gezellige, bosrijke omgeving kun je genieten van het overheerlijke eten in het restaurant, terwijl de kinderen (tegen betaling) van de binnenspeeltuin, diverse speeltoestellen en 4 attracties (Race Pop-Ups, Skypie, 4D-Bios en de midgetgolfbaan) van Park Tivoli gebruik kunnen maken.

 

Ook is er een oefen schaatsbaantje om te leren schaatsen en er staan Lego tafels, Playstations en een knutseltafel klaar om de kinderen te vermaken. In het openingsweekend en in de kerst- en carnavalsvakantie is er entertainment en regelmatig zal er worden geschminkt.

Zonder kinderen op pad en trek in lekkers na een flinke wandeling of fietstocht? Dan ben je van harte welkom om alleen iets te eten of te drinken, want volwassenen hebben gratis entree tot Tivoli’s Boscafé.

Ook voor kinderfeestjes, groepsuitjes, vergaderingen, koffietafels of familiefeesten is Tivoli’s Boscafé een unieke locatie. 

 

Entreeprijzen Tivoli’s Boscafé*

  • Kinderen 1 t/m 10 jaar             € 7,50 p.p.
  • Volwassenen             GRATIS

 

Openingstijden Tivoli’s Boscafé

Tivoli’s Boscafé is van 23 november 2019 t/m 1 maart 2020 geopend op vrijdag van 12.00 tot 17.00 uur en op zaterdag en zondag van 11.00 tot 17.00 uur. Het Boscafé is tevens in de schoolvakanties geopend op aangepaste dagen en tijden.

 

* Let op: het meenemen van eigen eten en drinken is NIET toegestaan en de overige attracties en speeltoestellen in Amusementspark Tivoli zijn NIET geopend.

 

Meer informatie over Tivoli’s Boscafé is te vinden op www.parktivoli.nl/boscafe