Onderdelen nieuw achtbaan Karls Erlebnis-Dorf Rövershagen gearriveerd

Dit najaar opent het Duitse Karls Erlebnis-Dorf, gelegen in Röverhagen, een indoorgebied met vier gloednieuwe attracties. Eén van de attracties wordt een familiale achtbaan, waarvan de onderdelen onlangs toekwamen in het park.

 

Het Duitse pretpark Karls Erlebnis-Dorf Rövershagen opent binnen enkele weken haar nieuwe indoorgebied Bonbon-Land. Onlangs kwamen de trackdelen van een nieuwe achtbaan toe in het park. Deze achtbaan is gefabriceerd door het Italiaanse bedrijf SBF Visa Group en is van het type Monorail Coaster.

 

 

 

Behalve de nieuwe achtbaan Kaffeekannen-Express zal men in dit indoorgebied een vrijevaltoren van tien meter hoog, een carrousel en een schommelattractie kunnen ontdekken. Ook komt er een podium voor shows.

 

De opening van het nieuwe gebied is gepland op 6 december 2019.

 

Bron en foto: Karls Erlebnis-Dorf Rövershagen