Majaland Kownaty bouwt aan Wicky zone

Bij het Poolse Plopsa park, Majaland Kownaty wordt volop gebouwd aan een nieuwe outdoor zone. Deze zone zal in het teken komen te staan van het figuurtje Wickie de Viking. Er zal hier een Splash Battle en een Disk’O Coaster geopend worden, vergelijkbaar dus aan de gelijknamige zone in Plopsaland De Panne.

 

In het Poolse pretpark Majaland Kownaty blijven de investeringen elkaar opvolgen. De Plopsa Groep investeerde samen met investeerder Momentum Capital nog maar net in een uitbreiding van de outdoor zone met de houten achtbaan Wilkolak en het volgende project wordt al volop gebouwd.

Volgend jaar zal het park mogen uitpakken met een nieuwe Wickie de Viking zone. Een soortgelijke zone kennen we al van Plopsaland De Panne. In de zone zullen twee nieuwe attracties te vinden zijn. Zo zal er een Disk’O Coaster gebouwd worden van de Italiaanse fabrikant Zamperla,die gelijkaardig zal zijn aan de Grote Golf in Plopsaland De Panne. Daarnaast komt er ook een Splash Battle zoals we deze kennen van de Wickie The Battle in Plopsaland De Panne, de attractie zal gebouwd worden door het Duitse Mack Rides.

 

Het park deelde enkele bouwfoto’s:

Bron en foto’s: Plopsa, Majaland Kownaty