Eerste officiële Game of Thrones quiz in Grotten Van Han

Kent u de leuzes van House Stark, House Targaryen en House Greyjoy vlekkeloos vanbuiten? Kunt u op een kaart blindelings Riverrun, Pyke en Dorne aanduiden? Weet u nog hoe de “dansleraar” van Arya Stark heet? Kortom: beschouwt u uzelf als een échte Game of Thrones fan? Bewijs het en neem deel aan de eerste, officiële Game of Thrones quiz!

Om de release van het achtste seizoen op DVD, en daarmee het einde van succesreeks Game of Thrones te vieren, pakt Warner Home Video uit met een stunt van formaat. In samenwerking met enkele partners organiseert Warner op zaterdag 30 november in de Grotten van Han de eerste, officiële Game of Thrones quiz!

100 meter onder de grond, omgeven door druipende stalagtieten, indrukwekkende rotsformaties en mogelijk enkele White Walkers test u samen met uw vrienden uw kennis over de serie!

 

De quiz wordt gepresenteerd door een bekende Game of Thrones-fan en neemt u gedurende 9 rondes mee doorheen George R.R. Martin’s universum. Er zijn zowel standaardvragen als thema-, foto- en fragmentvragen. Voor de winnaars en ereplaatsen zijn er geweldige prijzen voorzien! 

Hoe kunt u deelnemen?

Game of Thrones fans kunnen proberen een plaatsje te winnen voor het event door een mail te sturen naar: whv@dayonempm.be

Voor vragen kan men ook terecht op het volgende nummer: +32 (0)51 25 39 92