Fotoalbum: Adventureland USA – juli 2019

Adventureland USA is een park gelegen in Iowa, Amerika.Het park biedt  de bezoekers zes achtbanen aan, waaronder drie houten exemplaren. De grootste houten achtbaan is Tornado, een baan met een hoogte van 28 meter, een lengte van 865 meter en een snelheid van 93 km/h. Niet veel minder spectaculair is Outlaw, een baan gebouwd door Custom Coasters International,  maar de meest speciale is ongetwijfeld Underground, die volledig indoor gebouwd werd. Onder de drie stalen coasters bevinden zich tevens  Dragon, een looping coaster gebouwd door Hopkins.Verder staat er ook nog de Spinning coaster Phoenix, gebouwd door Maurer Rides. Maar de spectaculairste achtbaan in het park is vast en zeker Monster, een Infinity Coaster gebouwd door Gerstlauer met vijf inversies en een verticale lifthill.