Voor het eerst spookhuizen tijdens Halloween in Energylandia

Ook in Polen weet men wat Halloween vieren is, Energylandia viert dit van 16 tot 23 oktober. Het park is deze dagen versierd met duizenden pompoenen, strobalen en allerlei andere attributen. Voor de echte dapperen vindt op 26 oktober een speciale Halloweenavond plaats.

 

Van 16 tot 23 oktober vindt in Energylandia een Halloweenviering plaats. Om de echte Halloweensfeer in het park te brengen werd het park versierd met pompoenen, strobalen en veel meer. De apotheose van de Halloweenviering wordt een speciale avond op 26 oktober.

 

 

In het park kan je deze dagen heksen, geesten, zwarte katten en allerlei andere enge wezens tegen het lijf lopen. Er worden ook Halloweenspellen gespeeld, wedstrijdjes gehouden en heel wat andere verrassingen georganiseerd.

 

Halloweenavond

De Halloweenavond op 26 oktober wordt een viering met allerlei monsters, geesten, waterspuwers en andere wezens die niet van deze wereld zijn. Je kunt dan het pretpark in het donker ontdekken, met aangepaste muziek en optredens. En voor het eerst ook echte spookhuizen.

 

Spookhuizen

 

Psychoteria

In dit spookhuis, gelegen in de Dragon zone zullen de engste horrorfilms tot leven komen. Je kunt er niet enkel enge decoratie vinden, maar ook echte acteurs.

 

Monster Attack!

Dit duistere huis herbergt enkele enge spoken en skeletten. Zij zullen de bezoekers de stuipen op het lijf jagen.

 

Obsesive House

In dit huis zullen de engste horrorfilmtaferelen de hoofdrol spelen.