Unieke dark ride voor Wild- & Freizeitpark Klotten

Wild- & Freizeitpark Klotten zal volgend jaar uitbreiden met een interactieve dark ride. Deze zal gebouwd worden door Lagatronics Projects. Zij zullen het volledige project afhandelen: het thema, de verhaallijn, de decoratie en de attractie zelf uiteraard.

 

Kunnibert’s Abenteuer, zo zal de nieuwe attractie heten. De attractie zal er uit zien als een spookachtig kasteel. Het verhaal draait rond ridder Kunnibert. Zijn moeder stuurt de dappere ridder op missie zodat hij kan bewijzen dat hij net zo dapper is als zijn voorouders. Pas wanneer hij deze opdracht tot een goed einde gebracht heeft mag hij terugkeren. Ondertussen zijn de geesten van al zijn voorouders druk in de weer op het kasteel te versieren voor zijn terugkomst. Met natuurlijk een prachtig bal als afsluiter. Het hele verhaal is gebaseerd op een Duits sprookje.

Tijdens de rit doorheen het kasteel zal je dus niet op tocht gaan met ridder Kunnibert. Nee, je zult in het kasteel blijven om de geesten te helpen om de kaarsen aan te steken. Dat gebeurt via interactieve lucifers die je in 7 scenes zal moeten gebruiken. En je doet dit niet alleen, je zult in team moeten samenwerken. Als de opdracht lukt dan krijg je een prachtige scene te zien, maar pas op want elke kaars brandt maar enkele seconden. De slotscene zal naar verluid een overweldigend bal zijn, waarbij  je alle geesten zal zien dansen op de terugkomst van Kunnibert.

 

Bron en foto : Lagatronics Projects