SEA LIFE helemaal klaar voor de herfstvakantie

Wie piraat wil worden kan tijdens de herfstvakantie in de leer bij SEA LIFE Blankenberge. Dit jaar heeft het park opnieuw tal van toffe, gratis, activiteiten in petto voor jong en oud. Het uitdagend piratenparcours leert je in acht stappen hoe je een échte piraat wordt. Laat je daarna ook schminken in een piraat en neem deel aan de piratenschool om jouw opleiding compleet te maken. Zeemeerminnen kunnen er zich eerst laten schminken als een zeemeermin en vervolgens hun haar laten vlechten door een zeemeermin.

 

Verkleed = gratis toegang

Dinsdag 29 oktober kun je er alvast even jouw Halloween kostuum uitproberen. Kinderen onder 12 die het park verkleed als piraat of zeemeermin bezoeken, krijgen gratis toegang.

Alle dieren op post

Het park onderging een ware transformatie naar piraten- en zeemeerminnen-oord. Alle dieren in het park blijven te bezichtigen, zo ook de herstellende zeehondenpups. De dieren zijn logischerwijs niet verkleed in het piraten- en zeemeerminnenthema.