Tivoli Friheden wordt gezellig eng tijdens Halloween

Voor het elfde jaar op rij wordt in het Deense pretpark Tivoli Friheden een Halloweenevenement georganiseerd. Het park blijft tijdens deze dagen tot 21 uur geopend. In het park zullen meerdere activiteiten plaatsvinden, zoals enge verhalen met Hr. Skæg (Mr Baard).

 

Geesten, skeletten en enge monsters nemen Tivoli Friheden over tijdens negen dagen in oktober. Het Halloween evenement vindt dit jaar plaats van 12 oktober tot 20 oktober 2019. Tijdens deze griezelige vakantie is het park prachtig ingericht met decoraties zoals spinnenwebben, duizenden pompoenen en prachtige verlichting.

 

Tijdens de Halloweendagen zal het bijzondere personage mr Baardmans voor het entertainment zorgen.

 

 

Det Makabre Madhus

In het spookhuis Det Makabre Madhus, zullen de bezoekers zombies, angstaanjagende geluiden en gruwel moeten ondergaan.