Särkänniemi opent nieuwe horrormaze Creeps tijdens Halloween

In oktober staat in het Finse pretpark Särkänniemi alles in het teken van Halloween. Nieuw voor dit jaar is de horrormaze Creeps. Halloween staat in dit park in het teken van Karmiva Karnevaali, of vrij vertaald gruwelijk Carnaval.

 

Een gruwelijk carnaval festijn, dat is wat Halloween dit jaar moet worden in het Finse pretpark Särkänniemi. Op 12, 13 en van 15 tot 19 oktober 2019 vindt het Halloween-evenement dagelijks plaats van 13.00 tot 21.00 uur. Naast tal van shows en gekostumeerde acteurs krijgen bezoekers een nieuwe horrormaze aangeboden.

De nieuwe maze zal gebouwd worden waar de botsauto’s staan in het park. Wat er binnenin Creeps te wachten staat blijft een geheim dat je zelf moet ontdekken, maar er zullen alvast duistere personages rondlopen. Wie deze maze wil bezoeken moet minstens 16 zijn.

Behalve het spookhuis kunnen horrorfans zich ook verheugen op de scarezone Zombie Zone. Om deze te bezoeken moet je minstens 15 zijn. Men zal hier terecht komen in een apocalyptische zone waar je op de vlucht moet slaan voor de ondoden.

Afgezien van Creeps en Zombie Zone, viert de rest van het park een gezinsvriendelijk Halloween. Er zullen talloze vuurshows, dans- en circusvoorstellingen zijn. Vriendelijke skeletten zullen de gasten animeren.

Bron en foto: Särkänniemi