Spookachtig plezier in oktober bij Taunus Wunderland

Pompoenen, strobalen, horrorversiering, vuurwerk en show, daarmee zal Taunus Wunderland dit jaar de bezoekers trakteren tijdens Halloween. Als hoogtepunt zal er op 26 oktober een nocturne plaatsvinden met extra entertainment en een vuurwerk.

 

Met meer dan 5.000 pompoenen, 3.000 balen stro en horrorversiering in elke hoek, zal Taunus Wunderland in 2019 weer worden getransformeerd in een gezinsvriendelijk spookpark. Op alle openingsdagen in oktober kunnen jong en oud genieten van griezelig plezier en deelnemen aan  pompoenhouwen, schminken en een wisselend Halloween-programma. Het aanbod omvat een eng labyrint, een griezelige selfiestoel, een spookachtige heksendans bij het vuur, een kleurrijk trick-or-treat-programma en nog veel meer. Bovendien bieden zogenaamde wandelacts de juiste sfeer. Bezoekers in Halloween-kostuum betalen een gereduceerde toegangsprijs van slechts 18,50 €.

 

De lange Halloween-nacht op 26 oktober tot 22:00 uur

Op de laatste zaterdag in oktober organiseert Taunus Wunderland de lange Halloween-nacht tot 22.00 uur. Iedereen die ooit in het donker de achtbaan wilde berijden of door Tante Rosi’s Zuckerwatteland wilde wandelen is dan op de juiste plek. Er zullen die nacht ook speciale gasten zijn in het park, zoals Duitse Ghostbusters, horrorverhalenverteller Andreas Krall en nog veel meer. Op deze speciale avond biedt een adembenemende vuurshow voor een spektakel.  Het hoogtepunt van de lange Halloween-nacht zal dit jaar weer een spectaculair vuurwerk zijn.