Familievriendelijke Halloween ervaring in Fårup Sommerland

Fårup Sommerland is geopend tijdens de herfstvakantie van 12 tot 20 oktober 2019. Ervaar een echte herfstsfeer wanneer de deuren openen voor het Herfstfestival! Het herfstfeest in Fårup is iets heel bijzonders. Het bos is gekleed in warme herfstkleuren en negen dagen lang kunt u veel spannende activiteiten ervaren voor alle leeftijden.

 

Activiteiten voor iedereen

Uiteraard zijn op deze dagen alle attracties geopend. Maak je klaar voor heel wat attractieplezier tussen de mooi gekleurde natuur en voel de wind door je haren. Je kan ook je familie uitdagen om deel te nemen aan wedstrijdje pompoen, knolselderij of andere groenten gooien. Verder kan je proberen te ontsnappen uit het doolhof van de eekhoorn.

 

 Egern en Pindsvins herfstmarkt

Ontdek de gezellige herfstsfeer op de herfstmarkt van Egern en Pindsvins. Deze markt is versierd met gekleurde lampen, strobalen en kleurrijke bloemen.  De herfstmarkt biedt leuke activiteiten voor het hele gezin. Ontspan bij het warme vuur met brood en marshmallows, of geniet van een warme kop chocolademelk of koffie onder de houten sierkronen.

 

Agrotoerisme

In de herfstvakantie kun je een kalf aaien, enorme tractoren zien of een boer ontmoeten. Ervaar dit alles en nog veel meer met spannende en educatieve activiteiten die tijdens de herfstvakantie elke dag op Fårup’s Event Square te vinden zijn.

 

Det Hjemsøgte Skibsværft

Dit jaar kan je opnieuw de vervloekte scheepswerf bezoeken. Wanneer je door de poort stapt, zal je een nieuwe wereld ontdekken. Het hele gebied rond Falken, Hurricane en het Aquapark wordt tijdelijk omgebouwd tot een grote en oude werf vol enge scheepswerfarbeiders.