Liseberg toont karretjes nieuwe Darkride Underland

De darkride Underland is de grote investering die Liseberg volgend jaar in de lente zal openen in de kinderzone van het park. Tijdens de EAS beurs in Parijs stelde men voor het eerst de karretjes voor die doorheen de attractie zullen rijden.

 

Wie deze dark ride zal betreden komt terecht in de ondergrondse wereld van het konijn. Het karretje, dat onlangs voorgesteld werd, zal aan 4 km/u vier personen kunnen vervoeren. Het zal over rails rijdens en de bezoeker  meenemen doorheen de wondere wereld van de konijnen.

 

 

“Een leuk feitje is dat het karretje op wortelsap zal rijden,” vertelt David Schofield, de Creative Manager van het park.

Voor de bouw van de attractie werd beroep gedaan op het Italiaanse bedrijf Gosetto. Het karretje dat dit bedrijf ontwikkelde werd tentoongesteld op de Eas beurs in Parijs.

 “Dit hadden we voorheen nog niet gemaakt, het is helemaal anders dan ozne andere dark rides. Het was voor ons vanaf het begin al een uitdaging, iets totaal anders, in alle opzichten: van de decoraties tot de vele details in de glasvezel carrosserie,“ vertelt Sergio Parolin, Technical Director bij Gosetto.

De eerste ritjes zullen gemaakt kunnen worden in de lente van 2020.

 

Bron en foto’s: Liseberg