La Lloorona wordt het nieuwe spookhuis voor Parque Warner

Ook in het Spaanse themapark Parque Warner wordt Halloween gevierd. Dit jaar vallen er enkele nieuwigheden te ontdekken, waaronder de geheel nieuwe horror attractie “La Llorona”. Maar Parque Warner heeft ook kinderen veel te bieden. Voor hen is er een aangepast programma.

 

Parque Warner pakt dit jaar met Halloween uit met het nieuwe spookhuis La Llorona, wat gebaseerd is op de film Llorona’s Curse. Deze film kwam in maart 2019 in de bioscoop. Het verhaal gaat over een Mexicaanse vrouw die haar kinderen heeft vermoord. Nu is ze op zoek naar gezinnen om hetzelfde te doen met hun kinderen. Een gruwelijk verhaal voor een gruwelijke attractie. De maze heeft een lengte van 300 meter en verloopt gedeeltelijk outdoor.

Bij het spookhuis Expedientes Warren zullen nieuwe scenes toegevoegd worden. Deze zullen afkomstig zijn uit de films Annabelle en The Nun. De beroemde Artifact Room zal worden nagebouwd, de kamer waar objecten opgeslagen liggen van het Warren huwelijk.

Bovendien komt een klassieker terug met Halloween. Freddy Krueger: Una nueva Pesadilla maakte al in 2016 deel uit van het Halloweenevenement in het park. Je zult hier de leefruimte van het personage kunnen ontdekken.

 

Familievriendelijk

Doorheen de straten van het park kun je heel wat personages vinden, die samen met je Halloween willen vieren. Zo zullen de Looney Tunes, heksen en andere populaire superhelden hun opwachting maken met speciale kostuums.

Er zullen ook twee familievriendelijke Halloween attracties te vinden zijn. De eerst is El Ritual de las Brujas, waar je een demon leert kennen die drie heksen in zijn macht heeft. De tweede is El Bosque Animado, een speciaal kinderlabyrint dat door een fantasiewoud leidt waar de hazelnootheks leeft.

Bovendien trekt er elke dag een speciale Halloween-parade doorheen het park.

 

Wanneer?

Het Halloween evenement vindt elk weekend plaats in oktober en van 31 oktober tot 03 november 2019. Op elke zaterdag en van 31 oktober tot 2 november blijft het park zelfs tot middernacht geopend.

 

Bron en foto’s: Parque Warner