Heide Park viert een maand lang Halloween

Nu de dagen donkerder worden gaat het Halloweenseizoen van start in Heide Park. Het volledige park staat dan in het teken van griezelmomenten voor groot en klein. Het event gaat door op 28 dagen in oktober. Vooral op zaterdagen en feestdagen krijgen de echte horrorfans waar voor hun geld. Het Halloween programma van het park heeft alles in huis om jong en oud een waar avontuur te laten beleven.

 

Voor gezinnen met jonge kinderen komen er twee nieuwe enge labyrinthen in het park. Bij het Zauberwald ontdekken ze een bos met feeen en kabouters en bij Mission Meeresgrund een gezonken schip met vreemde piraten. In Peppa Pig Land kunnen de bezoekers dan weer Peppa Pig en Schorsch tegen het lijf lopen in Halloween outfit.

Op 3 en 31 oktober en alle zaterdag in oktober sluit men de dag af met een groots vuurwerk op het meer.

 

Sub Terra: de nieuwe horrorattractie

In de onderwereld van Heide Park schuilt een vreselijk geheim. In een vergeten metroschacht, die per ongeluk ontdekt werd, gebeuren mysterieuze dingen. Enkel de dapperste zullen hierin afdalen.

Deze nieuwe maze is toegankelijk vanaf 16 jaar en kost 4 euro.

 

Andere mazes

 

Obscuria (vanaf 16 jaar) (€4)

Voor de dapperen ouder dan 16 jaar, is er dit jaar het gloednieuwe spookhuis Obscuria. Gekke messenwerpers, wrede gewichtheffers en vreselijke clowns wachten hier op hun publiek om hun geweldige kunsten te tonen.

 

Grand Hotel Morton (vanaf 16 jaar) (€4)

In dit enge hotel is rustig slapen geen optie! Dit is een nieuwe maze voor dit jaar. Een ticket kost 4 euro.