Halloween staat opnieuw in het teken van Dia de los Meurtos bij BonBon-Land

In het Deense pretpark BonBonland wordt opnieuw het dodenfestival gevierd. Tijdens het Mexicaans getinte Dia de los Muertos-evenement komen in het park de doden tot leven en jagen ze de bezoekers de stuipen op het lijf. Het evenement vindt plaats van 12 tot 20 oktober 2019 en op 26 en 27 oktober 2019.

 

Tijdens de Dia de los Muertos-dagen hangt er een griezelig sfeertje in het Deense pretpark BonBon-land. Het park viert de doden van 12 tot 20 oktober 2019 en op 26 en 27 oktober 2019. Het park is op deze dagen geopend van 10 uur tot 17 uur en de attracties sluiten om 16 uur.

 

Spookhuizen

 

Nieuw: Skovensforbandelse – open van 12 tot 16.30 uur

In dit enge bos lopen verloren zielen rond. Zij kregen een vloek over zich heen waaraan ze niet meer kunnen ontsnappen. Hierdoor lopen ze lusteloos door het bos. Volgens de legende zijn ze op zoek naar gezonde zielen om met hen van plek te veranderen.

 

DetBesatteSpejlhus – open van 12 tot 16.00 uur

Skeletten hebben zich gevestigd in het spiegelhuis. Stoor ze zeker niet. Dit spookhuis is gelegen in Cowboy City en belooft je ongeluk en heel wat verrassingen te brengen. Durf jij in de spiegel kijken en ontdekken wie achter je staat?

 

ViggosGyserfest– open van 12 tot 16.00 uur

Dit is het engste spookhuis, waar een ware party losgebroken is.

 

Junglens 8 Hemmeligheder– open van 12 tot 16.00 uur

De Jungle der 8 geheimen bevat 8 kamers, waar in elke kamer nieuwe verrassingen zullen te ontdekken zijn. Vergeet niet dat je nooit weet wat er achter de volgende hoek staat te wachten.

 

TroldensGrotte– open van 12 tot 16.00 uur

Het Trollenkasteel is een spookhuis voor de kinderen. Hier woont Toke Trol, de Halloweenmascotte van het park.

 

Behalve de spookhuizen zal in de 4D-bioscoop van het park de enge film The Enchanted Roller Coaster getoond worden.