Legoland Windsor viert Halloween met Brick Or Treat

Deze herfst keert het Halloweenevenement Brick Or Treat terug naar Legoland Windsor. Nieuw voor dit jaar wordt Lord Vampyre’s Brick or Treat. Het evenement vindt plaats van 17 oktober tot 2 november. Op zes verschillende avonden zal er een verbluffend vuurwerkspektakel te zien zijn.

 

 Dit jaar zal het nieuwe monster, Lord Vampure, een ultiem Halloween feestje geven. Kleine monsters zijn allemaal welkom om hun tanden te zetten in Lego activiteiten. Er zal heel wat te beleven zijn in het park, voor het hele gezin, zoals de Monster Rocker’s Dance Party. Ook zijn er dagelijks verkleedwedstrijden. Het kasteel zal volledig gedompeld worden in spinnenwebben en mini pompoenfiguren.

Ook het het Brick or treat pad keert dit jaar terug. Monster Rocker heeft de hulp van de kids nodig om alle ingrediënten te vinden op het winkellijstje van Lord Vampyre. Wanneer ze deze gevonden hebben krijgen ze van Monster Rocker een zak vol lekkers.

 

Op 19,20,25,en 26 oktober en op 1 en 2 november zal de lucht verlicht worden door een kleurrijk 3D vuurwerk. Dit zal geïnspireerd zijn op de Legowereld. De bezoekers zullen hier een lichtspektakel te zien krijgen dat perfect afgestemd is op de bijhorende muziek. Om het vuurwerk te bekijken moet je een 3D brilletje opzetten.