Skara Sommarland verandert in Scary Sommarland

Eens het zomerseizoen afgerond is in het Zweedse Skara Sommerland, begint het nieuwe Halloween seizoen. Vanaf 26 oktober verandert het park in scary Sommarland. In tegenstelling van wat de naam doet vermoeden is het geen groot horror event, maar een gezinsvriendelijke bedoening.

 

Op 26 oktober opent Skara Sommarland voor het eerst de poorten voor een Halloween evenement. Het park verandert dan ook tijdelijk van naam in Scary Sommarland. Het volledige pretpark zal op de Halloweendagen geopend zijn, inclusief alle attracties. Kinderen kunnen zich beleven uit te leven in de carrousels en andere attracties ook wagen aan het Heksenpad, of het dookhof Labyrinth betreden. Verder kunnen ze luisteren naar sprookjes waarbij ze enkele vreemde Halloween wezens zullen ontmoeten.

Er is ook met Pumpkin & Pancakes ook een extra horecapunt te ontdekken waar je kan smullen van lekkere pannenkoeken en een kopje dampende pompoensoep.

Verder zijn er twee extra Halloween attracties, maar daarover wordt later meer verteld.

Halloween wordt elk jaar groter en groter in Zweden en vooral de kinderen genieten van de relatief nieuwe vakantie. Het zal ongelooflijk spannend zijn om op deze dagen het park te bezoeken, vertelt Janne Nilsson, CEO van Scary Sommarland (en Skara Sommarland).

Scary Sommarland zal plaatsvinden van 26 tot 27 oktober en van 30 oktober tot 15 november. Op deze dagen is het park geopend van 11.00 tot 18.00 uur.