Griezelen in Kernie’s Familienpark tijdens de Halloweenweken

Een punthoed, wratten, vurige rode ogen, wit haar en diepe snijwonden in het gezicht… Wie tijdens Halloween van 19 en 20 oktober en op 26 en 27 oktober doorheen Kernie’s Familienpark wandelt zal heksen, monsters, geesten, zombies en piraten moeten trotseren. Maar maak je geen zorgen, ze willen enkel met je spelen! Eigenlijk zijn ze heel aardig, ze delen zelfs hun vies groene welkomstdrankje aan de poort van het park. Je kunt op ontdekkingstocht gaan in enge huizen en op zoek gaan naar spellen.

 

Elk uur is het monstertijd, de sympathieke wezens komen dan uit hun schuilplaatsen, ook Graaf KernieCula en zijn vrouw Kerna. Ze gaan met plezier op de foto met je, voordat ze verder doorheen het park schuifelen. En denk eraan: zelfs de ondoden en monsters maken graag een rondje op de attracties.

In de ochtend kun je op bezoek gaan bij zombie Eddie en Co, in de namiddag kan je het Gruselhaus een bezoekje brengen. Alles blijft uiteraard kindvriendelijk. In het spookhuis kan je meerdere landen ontdekken zoals Transsylvanië, waar graaf Dracula in zijn doodskist een schoonheidsslaapje doet. Prehistoric World is de thuisbasis van dinosaurussen, Afrikaanse dieren en allerlei grillige wezens. Strelen op eigen risico! En dan is er nog de Vampire hotelkamer: bloedig en klaar om gasten een (niet te) rustgevend verblijf te bieden.

Het zal in ieder geval niet stil en ontspannend zijn tijdens Halloween-dagen, eerder avontuurlijk en veelbewogen. Als je wilt, kun je jezelf opwarmen bij de vuurmanden, heerlijke pompoensoep proeven of marshmallows roosteren.

De kinderen kunnen ook dit jaar weer pompoenen kerven onder deskundige begeleiding. En uiteraard staan de 40 attracties klaar en kan je smullen van frietjes en ijsjes. Het laatste hoogtepunt van de dag is een monsterparade doorheen het park.