Alton Towers Resort pakt uit met twee nieuwe horror-attracties tijdens Scarefest

Het Halloweenevenement Scarefest in Alton Towers staat al jarenlang bekend om de steengoede mazes. Dit jaar zullen twee nieuwe spookhuizen geopend worden. Het eerste zal in het teken van piraten staan, het tweede zal terug te vinden zijn in het kasteel.

 

Alton Towers biedt een goede combinatie tussen een familiaal Halloween festijn en echte horror. Voor de gezinnen zullen overdag de Alton Ancestors rondlopen. De voorouders van de Alton-torens zijn opgestaan ​​uit hun graven om thuis te komen. Daarom starten ze ’s ochtends een flashmob in de Tower Streets. Verder is er de Freaky Fun Zone. De locatie hiervoor is CBeebies Land, waar een feestje gegeven wordt.

 

Twee nieuwe horrorattracties

 

The Attic: Terror of the Towers

In The Attic: Terror of the Towers gaan de bezoekers naar de zolder van de Alton Towers. Hier leeft de Governess. Zij wil volgens een legende haar dood wreken door de geest van onschuldigen te stelen.

 

 

Darkest Depths

Bezoekers hieraan gaan aan boord van het spookschip The Mutiny en varen naar donkere dieptes om hun zilverling te verdienen. Zeemeerminnen zullen hen proberen mee te sleuren in de oceaan terwijl ze de zwaarden van gemuteerde spookpiraten moeten ontwijken. Uiteindelijk zul je oog in oog komen te staan met de gewelddadigste legende van de zee… Het Kraken!

 

 

Terugkerende spookhuizen

 

Project 42

Bij Project 42 vervoeg je een ondergronds leger in een besloten samenleving. Je moet hier op zoek gaan naar een vaccin om een technicus te redden. Dit vaccin moet anderen redden van een vreselijke infectie, maar raak je hier uit zonder zelf geïnfecteerd te worden?

 

Sub Species: The End Games

Dit is een live-action horror maze waarbij de grens van alles wat Alton Towers al gedaan heeft verlegd wordt. Je daalt af naar de ondergrond, naar een post-apocalyptisch riool. Hier zal je groep opgesplitst worden en je moet je eigen route kiezen in een poging om alle wezens te ontlopen die je belagen. In tegenstelling tot de andere mazes, zullen de acteurs je hier ook aanraken. Als je het geluk hebt te kunnen ontsnappen zal je twee alternatieve eindes bereiken, waardoor elk bezoek een andere ervaring geeft.

 

Altonville Mine Tours

Ontdek de legende van de Skin Catchers. Daal af in een recent heropende mijn, waar een duister geheim verborgen ligt.. Maar let op, de Skin Catchers willen je vel. Schoonheid zit vanbinnen, als de buitenkant er niet meer is…

 

Wanneer

Scarefest in Alton Towers vindt nog plaats op 12 en 13 oktober en van 18 oktober tot 3 november 2019.

 

Bron en foto’s: Alton Towers