De FrightNights in Thorpe Park beloven enger dan ooit te worden

Thorpe Park noemt zichzelf “The Home of Fear” voor Halloween en met meerdere mazes probeert het park deze naam eer aan te doen. Nieuw voor dit jaar wordt de maze Creek Freak Massacre. Tijdens de Halloweendagen zal het park geopend blijven tot 22 uur.

 

SAW, The Walking Death en andere IP’s zullen dit jaar de revue passeren wanneer Thorpe Park haar FrightNights houdt. Nieuw voor dit jaar is de Creek Freak Massacre waar je belaagd wordt door houthakkers.

 

De FrightNights vinden plaats van:

 

  • 28 tot 29 september 2019
  • 3 tot 6 oktober 2019
  • 10 tot 13 oktober 2019
  • 17 oktober tot 3 november 2019

 

Op deze dagen is het park telkens geopend van 10 tot 22 uur

 

Spookhuizen en scarezones

 

Nieuw: Creek Freak Massacre

De oude Creek Woods molen is geen echte horror attractie, maar er woont een echte familie houthakkers. Wandel voorzichtig doorheen het bos, want je valt misschien in de handen van de gekke familie en dat wordt je dood.

Wanneer ze zich een weg door het bos hakken zijn deze walgelijke figuren gewapend met kettingzagen. In dit extreme spookhuis is een snelle dood misschien de aangenaamste manier om er uit te raken.

 

Platform 15

Terug van weg geweest is Platform 15 die in de bossen van het park gelegen is. De bezoekers vertrekken op een enkel ritje over een overwoekerde spoorweg. Je volgt de laatst gekende route van de Sleeper Express, een locomotief die verdween met de passagiers nog steeds aan boord.

 

TheWalking Dead: Living Nightmare

Bij de indoor maze The Walking Dead: Living Nightmare zullen de bezoekers enge en iconische scenes ontdekken afkomstig uit de serie. In de maze zitten exclusieve scenes uit seizoen 7. De bezoekers sluiten zich aan bij andere overlevenden die de dood in de ogen staren en overgeleverd zijn aan de genade van Negan.

 

The Walking Dead: Do or Die

Jouw vrijheid is in zicht wanneer je de autoschroot doorwandelt om Sanctum te bereiken in deze outdoor live action maze. Treed in de voetsporen van de overlevenden op jouw pad naar de vrijheid. Maar een plek veroveren in Sanctum lijkt niet zo eenvoudig. Je moet voedsel vinden anders word je zelf voedsel. Het gerucht gaat dat er een Del Arno trailer staat in de buurt, maar je weet nooit wat daar in het donker schuilt.

 

Blair Witch

Na een jaar rust in de vervloekte Black Hills van Burkitsville is Blair Witch terug in Thorpe Park en nog enger dan voorheen. Dwaal diep in de wildernis en vecht tegen de elementen en tegen het kwade dat in de duisternis leeft. Denk er aan: overnacht hier nooit, kijk haar niet in de ogen en draai nooit de hoek om.

 

Containment –betalende scaremaze

Verder biedt Thorpe Park ook een extra scaremaze aan met Containment, hiervoor dien je £10 te betalen. Bij deze attractie moet je een zogenaamde escape room overwinnen en dit tegen de tijd!

Overwin je angsten en ontsnap aan de nieuwste ervaring. Je zult in groepjes van tien personen opgesloten worden in deze maze, die vier kamers bevat. Men haalde de inspiratie bij de engste nachtmerries, je zult codes moeten kraken om het einde te bereiken… Dit alles om het tegengif te vinden tegen de infecties die verspreid worden!

 

Ook nieuw is de Scare Zone Terror at Amity High – High School Sucks

Big Bob organiseert een studentenfeest en de tieners van AmityCove feesten aan Make-Out Point bij de oude racebaan. Maar dit zijn geen gewone studenten! Ze zijn voortdurend op zoek naar jong bloed om hun bende te versterken. Een beet in je nek en je zal niet langer staan kussen met Cindy, maar zal voor eeuwig ondood zijn! Elke 20 minuten zal hier een muzikale show plaatsvinden.

 

Screamplexx Cinema

Halloween is pas compleet met een Horrorfilm marathon. Deze kan je beleven in de Screamplexx 4D! Neem vanaf 15 uur je popcorn in de hand en verslind een serie enge kortfilms.