Heel wat nieuwe spookhuizen bij Drouwenerzand tijdens Halloween

In oktober hangt er weer een griezelig Halloweensfeertje in Drouwenerzand. Het attractiepark is tijdens de Halloweendagen, elke zaterdag in oktober en woensdag 23 oktober, geopend van 13.00 – 21.00 uur. De dag wordt telkens afgesloten met een lasershow.

 

Elk jaar opnieuw probeert Drouwenerzand Halloween een nieuwe invulling te geven. In het park hangt een griezelige, maar toch gezellige sfeer. Overal vindt je pompoenen, maisstengels, strobalen en andere Halloweendecoratie. Vanaf 13 uur zullen Halloweenfiguranten rondlopen door het park, die leuk met je op de foto gaan.  Je kunt ook lekker opwarmen in een tent met kachels.

 

Spookhuizen

Fre(e)ak’s Circus route 1

‘Twee sinistere directeuren nemen het park van ome Freek den Vilder over’…. Als dat maar goed gaat!

Nu ome Freek den Vilder er niet meer is en het slechter en slechter gaat in het circus en het kermis wereldje wat betreft de verdiensten en de manier van leven e.d. hebben de twee sinistere ‘directeuren’ maar besloten dat zij met hun hele majeur het park van Ome Freek wel eens konden gaan bezetten.

Ben jij ‘voor de duvel niet bang’ en lijkt het je supergaaf om het Fre(e)ak’s Circus route 1 te bezoeken, koop dan vroegtijdig je (VIP)tickets want VOL=VOL. Met Halloween VIPtickets kun je via een speciale VIP snelingang, door het Fre(e)ak’s Circus.

 

Fre(e)ak’s Circus route 2

Als je heelhuids door deel 1 van Fre(e)ak’s circus bent gekomen, bereid je dan maar voor op route 2…

Fre(e)ak’s Circus route 2 zet je hele wereld op z’n kop! (ook) Dit deel van het smiezerige circus mag je niet missen, als je voor ‘de duvel niet bang bent’! Je moet wel stevig in je schoenen staan, want niets is wat het lijkt…

Ben jij ‘voor de duvel niet bang’ en lijkt het je supergaaf om het Fre(e)ak’s Circus route 2 te bezoeken, koop dan vroegtijdig je (VIP)tickets want VOL=VOL. Met Halloween VIPtickets kun je via een speciale VIP snelingang, door het Fre(e)ak’s Circus.

 

Het Boswachtershuisje

In- en rondom het Boswachtershuisje van Sjors Boomschors maken de jongste Halloweenliefhebbers kennis met Halloween. Wel spannend natuurlijk, maar niet te eng. Vleermuizen en uilen zorgen voor een angstig gevoel in het Donkerebospad en mega paddenstoelen schieten uit de grond…

Het Boswachtershuisje is geschikt voor alle leeftijden, maar gericht op kinderen ca. 4 tot 10 jaar.

Met Halloween VIPtickets kun je via een speciale VIP snelingang, door het Boswachtershuisje.

 

Scary Inferno

Scary Inferno is eigenlijk de ‘overtreffende trap’ van het Spookhuis, vanaf 17.00 uur worden er 2 echte griezels aan het Spookhuis toegevoegd.

Vond je Scary Inferno te eng? Dan ga je na je rit snel linksaf via de reguliere uitgang. Denk je dat je nog meer aan kunt? Sla dan rechtsaf, ‘je bent gewaarschuwd’….

 

De Passage

De Passage kun je enkel betreden nadat je in Scary Inferno bent geweest. Dus vond je Scary Inferno ‘goed te doen’, dan kun je kijken hoe je door de Passage komt, maar je bent gewaarschuwd: ‘enger en gruwelijker dan dit maak je bij Drouwenerzand niet mee’…

Was Scary Inferno te eng? Sla dan na het uitstappen snel linksaf en vertrek met je staart tussen de benen via de reguliere uitgang!

 

Entertainment

In het Wondencentrum kun je je een supergave ‘wond’ laten aanbrengen, trouwens gratis voor alle gasten (13.00 – 17.00 uur).

Een kidsentertainer zorgt voor veel kinderpret, hij loopt kriskras door het park om zijn kunsten te tonen (15.00 – 19.00 uur).

Selfies; van 18.00-21.00 uur lopen er enge griezels op de ponybaan, durf jij dichtbij te komen en met ze op de foto te gaan? Laat het ons (en je vrienden) zien en deel ze op de Social Media met de hashtag #HalloweenDrouwenerzand.

Op Creepy Carnival staan kraampjes met Halloweenspelletjes (kinderen altijd prijs!), oliebollen en een lekkere popcorn/ suikerspin haal je bij Rotten Candy. Met Halloween VIPtickets ontvang je 2 gratis munten, gratis oliebol en gratis een bakje popcorn of suikerspin.

 

Verkleed naar het park

Kinderen t/m de basisschoolleeftijd mogen tijdens de Halloweendagen verkleed komen. Voor kinderen van 12/13 jaar en ouder is het dus NIET toegestaan om verkleed als griezel het park te betreden. Om mis(ver)standen te voorkomen vinden we het belangrijk dat het voor onze gasten duidelijk is dat alle griezels die tijdens een Halloween dag in het park lopen, bij Drouwenerzand horen. We rekenen op jullie begrip.

 

Smakelijk eten

De keuken is tijdens een Halloweendag geopend vanaf 13.00 uur.

Op Creepy Carnival worden heerlijke oliebollen bereid, van 16.00 – 20.00 uur. Voor gasten met een Halloween VIPticket zijn deze gratis.

Zoals je hierboven hebt kunnen lezen zijn de ‘echte enge Halloweengriezels’ alleen op plekken waar je ze bewust moet ‘opzoeken’. Houd je wel van het Halloweensfeertje, maar niet van ‘dat hele enge’ dan ga je daar gewoon niet naartoe.  Op deze manier kan iedereen van Halloween genieten!

 

Afsluiting

De avond eindigt met een onvergetelijke spectaculaire lasershow!

 

Entree

De entree aan de kassa is € 16,00, maar online geniet je van een super korting en kun je via de snelingang: € 13,25 per persoon!

Wil je voorrang en leuke/ lekkere extra’s dan koop je Halloween VIPtickets voor slechts € 19,99 per persoon. Kijk hier voor meer informatie: Halloween VIPtickets.