Worlds Of Fun breidt waterpark uit met nieuwe attractie

Volgend jaar zal in het teken staan van de competitie in het waterpark van Worlds Of Fun. Oceans of Fun opent met Riptide Raceway een racerglijbaan van 17 meter hoog. Vier bezoekers zullen tegen elkaar naar de finish racen doorheen tunnels op een matje.

 

Met Riptide Raceway komt er een nieuwe waterattractie bij in Oceans Of Fun, het waterpark van het Amerikaanse pretpark Worlds Of Fun. Vier glijders racen binnenkort tegen elkaar doorheen vijf simultane banen, die deels overdekt zijn. Ze zullen tevens doorheen een 360° bocht glijden en na 145 meter over de eindmeet gaan.

Deze familievriendelijke toevoeging werd zo ontworpen dat ze het natuurlijke landschap van het park volgt. Het is de eerste toevoeging voor het park sinds het in 2013 in handen kwam van Worlds Of Fun. Voor de bouw zal afscheid genomen worden van Diamond Head, een glijbaan die opende in 1982.

 

Bron en foto: Worlds Of Fun