Alle aankondigingen voor Disneyland Paris tijdens D23 Expo

Elke Disney(park)-fan kijkt er om de twee jaar steeds naar uit: de D23 Expo. Maar liefst 7000 fans verzamelden in de expohallen om alle nieuwtjes te weten te komen rond het merk Disney, inclusief de themaparken van Disney. In dit artikel bekijken we alle aankondigingen voor Disneyland Paris.

 

Avengers Campus

De komende jaren investeert The Walt Disney Company fors in het Parijse Walt Disney Studios Park. Zo komt er in de toekomst een Frozen-zone en een Star Wars-gerelateerd themagebied. Vooraleer deze zones er komen was er lang sprake van ‘Marvel Land’. Hierover loste Disney enkele details.

 

Darkride Spider-Man

Wie in het park rondloopt ziet al het één en ander veranderen. De eerste voorbereidingswerken voor de nieuwe darkride zijn gestart. Het krijgt een thema rond de superheld ‘Spider-Man’. Deze interactieve darkride wordt één van de blikvangers van de toekomstige Avengers Campus.

Over enkele jaren kunnen bezoekers een 3D-bril op hun neus plaatsen en vervolgens plaatsnemen in een Web Slinger, een vervoersmiddel. Deze geeft je een rondleiding in het WEB, ofwel de Worldwide Engineering Brigade, waar uitvindingen worden gecreëerd om mensen superkrachten te geven. De rondleiding eindigt echter in een heuse ravage, zo slaan er kleine robot-spinnen op hol die de bezoekers moeten helpen uitschakelen samen met Spider-Man.

Nieuw restaurant

Ook Marvel-superheld ‘Ant-Man’ wordt niet achtergelaten. Gasten kunnen in Avengers Campus een hapje eten in Pym Test Kitchen. Wie de film kent weet hoogstwaarschijnlijk wel wat de naam wilt zeggen. Pym Particles is een product dat objecten laat krimpen of groeien. Dat gaat nu ook met voedsel gebeuren in het toekomstige restaurant.

Sluiting Rock’n Rollercoaster

De Rock’n Rollercoaster haar sluiting komt steeds dichter en dichter bij. Eén september sluit de Vekoma-achtbaan haar poorten om zo getransformeerd te worden naar een Iron Man-thema. De 1037 meter lange achtbaan blijft de originele baandelen behouden. De achtbaan brengt je maar liefst 3 keer ondersteboven en lanceert je met 92 km/u naar een hoogte van 24,4 meter. Disney onthult binnenkort meer nieuws rond de coaster.

Meet & greet locatie

De meet & greet locatie waar je spinnenvriend Spider-Man blijft behouden. Je zal er in de toekomst wel nieuwe Disney Characters kunnen ontmoeten waaronder Black Widow en Iron Man.

Disney’s Hotel New York – The Art of Marvel

Wie niet genoeg heeft van een dagje ravotten tussen de Marvel-superhelden kan vanaf de zomer van 2020 overnachten tussen schetsen van de Marvel-helden. Het hotel viert 80 jaar Marvel-kunst en -artiesten met gethematiseerde suites rond Spider-Man en Ant-Man. In het hotel zal je ook de bekende helden kunnen ontmoeten. Maar liefst 300 kunstwerken zullen je ogen doen opentrekken.

 

Bron: D23

Foto’s: Disney