Verfrissende verrassingen in WILDLANDS de komende dagen

Hoewel vanaf woensdag 23 juli het kwik in heel Nederland oploopt tot boven de 30 graden, wordt in dierenpark WILDLANDS in Emmen gezorgd voor verkoeling voor mens én dier. De komende dagen zorgen allerlei verfrissende maatregelen ervoor dat de bewoners en de bezoekers in het park toch een aangenaam verblijf hebben.

 

Tijdens deze tropische dagen worden diverse dieren op ijsjes getrakteerd. Zo krijgen de stokstaartjes meelwormijs en zullen de bavianen smullen van speciaal voor hen gemaakt fruitijs. Uiteraard kunnen de olifanten rekenen op een verkoelende buitendouche. Ook voor bezoekers wordt het in het park zo aangenaam mogelijk gemaakt de komende dagen; zo zijn er ‘knuffelijsblokken’ te vinden, worden er in de tropische overdekte jungle korte regenbuien verwacht en worden bezoekers dagelijks op een koele verrassing getrakteerd. Er zijn extra schaduwplekken gecreëerd, er worden verschillende verkoelingsmogelijkheden aangeboden en vanwege de warmte zoekt ook junglebewoner ‘Jim’ verkoeling op andere plekken in de tropische kas voor een Meet and Greet.  

Daarnaast is het park tot en met 25 augustus ook dagelijks tot 20.00 uur geopend tijdens de SummerNights, waardoor bezoekers langer de tijd hebben om alles te bekijken en dus rustiger aan kunnen doen.  www.wildlands.nl/summernights.