Attractiepark Toverland introduceert het ‘Doorweekte Uurtje’ in de wildwaterbaan

Gasten van Toverland kunnen vanaf woensdag 24 juli extra afkoelen in wildwaterbaan Djengu River. Op dagen met temperaturen van meer dan 30 graden vindt vanaf dan bij Djengu River het ‘Doorweekte Uurtje’ plaats. Hierbij trotseren waaghalzen tussen 15.00 en 16.00 uur diverse watervallen en watergordijnen die nog heftiger zijn dan normaal. Ook staan er medewerkers van Toverland op de loer met waterpistolen. Op woensdagen en zaterdagen tot en met 17 augustus is Toverland bovendien tot 23.00 uur geopend tijdens de Midzomeravonden. Bezoekers kunnen dan ook in de koelere avonduren genieten van het attractiepark.

 

“Onze gasten kunnen elke dag de nodige verkoeling opzoeken in de diverse waterattracties en bij de waterspeelplaatsen”, vertelt Teun Dielesen, Operationeel Directeur. “Maar met deze tropische temperaturen willen we iedereen bij Djengu River graag éxtra verkoeling bieden. Zo zal tijdens het Doorweekte Uurtje een watergordijn over de hele breedte van de wildwaterbaan aan blijven staan, terwijl deze normaal gesproken uitgaat zodra een bootje nadert. Ook staan er enthousiaste medewerkers van Toverland langs de wildwaterbaan om de inzittenden met waterpistolen een nat pak te bezorgen.”

 

Grootste douche van Nederland

Bij de uitgang van Djengu River bevindt zich tevens een gigantische waterval, die Toverland voor de gelegenheid heeft omgedoopt tot ‘Grootste Douche van Nederland’. Wie nog niet genoeg is afgekoeld na een ritje in Djengu River wordt uitgenodigd om onder deze waterval plaats te nemen. Meer verfrissende tips zijn te vinden via de website van Toverland.

 

Midzomeravonden

Tot en met 17 augustus vinden in Toverland iedere woensdag en zaterdag de magische Midzomeravonden plaats. Tijdens dit zomerse evenement zijn er vanaf 17.00 uur extra shows, live entertainment en speciale karakters te zien in alle zes themagebieden. Toverland is tijdens de Midzomeravonden geopend tot 23.00 uur. De avonden worden afgesloten met een spectaculaire vuurwerkshow. Het Doorweekte Uurtje vindt de komende tijd op dagen vanaf 30 graden plaats van 15.00 tot 16.00 uur bij wildwaterbaan Djengu River.