Eerste editie SummerNights in WILDLANDS

Van 13 juli tot en met 25 augustus 2019 is WILDLANDS Adventure Zoo Emmen ook in de avonduren geopend tijdens de allereerste editie van SummerNights. In de zomervakantie kunnen bezoekers elke avond tot 20.00 uur de werelden Jungola, Serenga en Nortica binnen. Gasten hebben de keuze tussen een regulier ticket dat deze zomer zonder meerprijs recht geeft op twee uurtjes extra WILDLANDS of een avondticket tegen een fors gereduceerd tarief dat toegang tot het park geeft vanaf 16.00 uur.

                                                     

Tijdens deze eerste editie van SummerNights zijn er allerlei extra activiteiten in voornamelijk Serenga, zoals food- en marktpleinen, live muziek, dans en interactieve dierpresentaties. Op de foodpleinen vind je bijvoorbeeld barbecues, zomerse cocktails en er kunnen broodjes en marshmallows worden geroosterd boven een kampvuur. Met uitzicht op de savanne is er geen betere manier om te genieten van het mooie weer en er even helemaal uit te zijn.

 

De tickets voor SummerNights zijn te koop voor 15 euro aan de kassa en voor 13,50 euro op de website. Een kaart die toegang geeft vanaf 10.00 uur kost, net als op andere dagen, 27,50 euro aan de kassa en 22,50 euro online voor volwassenen. Abonnementhouders van het park hebben gratis toegang tot SummerNights. Meer informatie en tickets via www.wildlands.nl/summernights.