Plopsaland De Panne heropent vernieuwde boomstamattractie

Tijdens de dag voorafgaand aan de nacht van de abonnees in Plopsaland De Panne konden we een exclusief voorsmaakje krijgen van wat er geworden is van de Boomstammetjes in Plopsaland De Panne. Deze gaan vanaf heden door het leven als Dino Splash.

 

Na een maandenlange renovatie konden de bezoekers van Plopsaland De Panne tijdens de nacht van de abonnees voor het eerst kennismaken met de vernieuwde Boomstammetjes. Vijf miljoen euro spendeert het park om deze in een dino-kleedje te stoppen. Het ging echter om een soft opening, die opnieuw plaatsvindt vanaf 10 juli. De volledige afwerking is voorzien voor april 2020.

De volledige attractie ging zowel een cosmetische als technische upgrade, wat je zowel kan zien, maar ook voelen. De wachtrij verloopt nu via loopbruggen die je meenemen over de Dino Splash, over het parktreintje en onder de achtbaan De Draak.

Twee vulkanen dienen nu als blikvangers. Tijdens de rit zal je als het ware ook in de krater van de vulkaan belanden, waar je lava kan ontdekken. Overal werd gewerkt met neveleffecten en het lijkt wel of je eens zo snel doorheen de vaargeul vaart.

Langsheen het parcours kan je al de nodige statische dino-beelden vinden. Later komen hier nog bewegende animatronics bij, die momenteel in de Filipijnen gefabriceerd worden.

Ook in Holiday Park zullen de bezoekers vanaf volgend jaar de dino’s mogen ontmoeten, dit bij de Rapid river.