Nieuwe speeltuin geopend in Plopsa Coo

Het Waalse Plopsa pretpark Plopsa Coo opende onlangs een nieuwe speeltuin. Deze is gelegen op het grasveld waar de oude speeltuin stond, welke verwijderd werd. Nog meer nieuwigheden mogen we volgend jaar in het park verwachten.

 

De jongste bezoekers van Plopsa Coo kunnen zich sinds kort uitleven op een gloednieuwe speeltuin. De nieuwe speeltuin kwam er ter vervanging van de oude speeltuin, op het grasveld tussen de Kartingbaan en Dino Splash. De nieuwe speeltuin heeft een prijskaartje van 250.000 euro.

Nog meer nieuwigheden mogen we vanaf volgend jaar verwachten in het park. Onlangs werd namelijk bekend gemaakt dat de groep tussen 2020 en 2023 het park zal uitbreiden met avontuurlijke attracties, die zullen passen in de omgeving. Het zouden alvast geen kopieën worden uit de andere parken.

 

Bron en foto’s: Plopsa