Nederlandse en Belgische missen nemen deel aan Miss TEAM-cup in Europa-Park

Op donderdag 4 en vrijdag 5 juli vindt in Duitslands grootste attractiepark de verkiezing voor de derde Europese Miss TEAM-Cup plaats. Zes landen, ieder vertegenwoordigd door 3 missen, binden met elkaar de strijd aan op het gebied van schoonheid én behendigheid. België en titelverdediger Nederland hebben ook ieder drie missen afgevaardigd.

 

Voor de derde keer vindt de Europese Miss TEAM-Cup plaats. Zijn schoonheidswedstrijden altijd een individuele aangelegenheid, bij deze verkiezing gaat het om samenwerking. Dat geldt zeker op de eerste dag als de zes teams zich moeten bewijzen bij een aantal sportieve activiteiten, van touwtrekken, wandklimmen tot en met duiken en penalty schieten. Plaats van handeling is Duitslands grootste attractiepark: Europa-Park. Op 5 juli treden de 18 dames tegen elkaar aan op de catwalk. Tijdens het gala-evenement op de piazza van hotel Colosseo toont men zich in zomer- en avondkleding. De jury zal aan het eind van de avond het geldbedrag van 5.000 Euro overhandigen aan het winnende team.

De zes landen die deelnemen zijn Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, België, Nederland en Frankrijk.

 

Voor Nederland komen de volgende missen uit;

Colleen Liefaard (20) uit Alkmaar (Finaliste Miss World Netherlands 2018)

Jessica Pylova (24) uit Heinenoord (Miss Region Netherlands 2017)

Anna Thijm (18) uit Haarlem (Finaliste Miss Teen Noord Holland 2018)

 

 Voor België nemen de volgende missen deel;

Zoé Brunet (19) uit Jemeppe-sur-Sambre (Finaliste Miss Belgium 2018 en Miss WM 2018)

Dhenia Covens (27) uit Vremde ( Finaliste Miss Belgium 2018)

Michelle Vermeersch (18) uit Harelbeke (Finaliste Miss Belgium 2019)

 

 

De organisatie is in handen van de Miss Germany Corporation. Attractieparkbezoekers zijn van harte welkom om aan te moedigen bij de sportactiviteiten in het park of bij de gala-avond op het plein van hotel Colosseo.