Genieten van achttien zinderende zomeravonden in de Efteling

In de maanden juli en augustus is het zomer in de Efteling! Het park is dan dagelijks open tot 20.00 uur. Eindeloos de tijd dus om op audiëntie te gaan bij de koning in Symbolica, de koele schaduw van het Sprookjesbos op te zoeken of de elfjes in Droomvlucht gedag te zeggen. De parkshows Raveleijn en Sprookjesboom zijn meerdere keren per dag te beleven. De late zomeropenstelling biedt de mogelijkheid voor een extra rondje in lievelingsattracties zoals Joris en de Draak, Python of Baron 1898. En daarna opfrissen in wildwaterbaan Piraña. Wie nog één keer een ritje in de Bob wil maken, kan dat deze zomer voor de laatste keer doen.

 

 

Interactieve wisseltentoonstelling in Efteling Museum

Wie van sprookjes houdt kan zich vanaf 7 juli laten verrassen in de nieuwe interactieve wisseltentoonstelling in het Efteling Museum. Samen met de Sprookjessprokkelaar kunnen gasten meer te weten komen over alle 30 sprookjes in het Sprookjesbos.

 

Negen Pleinen Festijn in juli en augustus

Tijdens het Negen Pleinen Festijn, op alle vrijdagen én zaterdagen in juli en augustus, is het park zelfs open tot 23.00 uur. Op deze achttien zomeravonden zindert het op negen pleinen van spectaculair entertainment. Gasten beleven wonderlijke optredens, van magische voorleesmomenten door vertelkabouters op het Herautenplein tot spraakmakend internationaal straattheater op het Anton Pieck Plein. Ze proeven zomerse lekkernijen terwijl ze meezingen met Jürgen Freilich op het Steenbokplein of zich laten onderdompelen in Zuid-Amerikaanse sferen op het Piraña Plein. Het entertainmentprogramma is op de vrijdag- en zaterdagavond identiek. Hierdoor krijgt de gast meer gelegenheid om de feeëriek verlichte Efteling in het donker te beleven en tot laat in de avond een ritje in de achtbanen te maken. De watershow Aquanura tegen de nachtelijke hemel maakt de Efteling-zomer compleet.

 

Meer informatie op: efteling.com/zomer