LAGO verfrist bezoekers met uitzonderlijk laat avondzwemmen tijdens hittegolf

Komende dagen geeft de thermometer zonnebaden, ijsjes en afkoeling in verfrissend water aan! Het is geen weer om te shoppen, te werken of thuis te zitten: iedereen snakt naar afkoeling. De subtropische zwembaden van LAGO zijn tijdens deze hete dagen de topbestemming met heerlijk verkoelend buitenwater dichtbij huis.

 

Een dagje vakantie in tropisch België!

Ook deze zomer blijven de subtropische zwembaden van LAGO dé ideale plek voor een zogenaamde staycation, oftewel: een geweldige dag vakantie dichtbij huis, voor het ganse gezin! Of je nu komt voor de spannende wildwaterbaan, de kleurrijke kinderbaden met waterspeeltuin of de warme lagune met watermassage, er is voor ieder wat wils.

 

Met de tropische temperaturen in België deze week is waterpret in de buitenbaden een verfrissende verrassing voor het hele gezin. Elk LAGO zwemparadijs heeft een buitenbad, ook LAGO Lier De Waterperels heeft sinds de uitbreiding van 2 jaar geleden een spetterend openluchtaanbod. De buitenbaden van LAGO zijn heel de zomer lang geopend vanaf 10u00 tot ’s avonds laat. Tijdens de hittegolf zijn meerdere zwemparadijzen langer geopend om extra verfrissing te brengen.

 

Plezante nocturnes

Omdat de nachten amper afkoelen, nodigen LAGO Kortrijk Weide en LAGO Pelt Dommelslag iedereen uit om een late avondduik te nemen in het zwemparadijs. Dit naar het succes van de nocturne die vorig jaar voor het eerst bij LAGO Pelt Dommelslag georganiseerd werd.

 

De twee waterparken zullen uitzonderlijk geopend zijn tijdens de tropische nacht van woensdag 26 juni zodat iedereen maximaal kan genieten van het uitgebreide aanbod. Je kan er van ’s morgens vroeg tot 24u00 terecht om afkoeling te zoeken.

 

Niet zo’n fan van zwemmen? Het Rest-eau-café beschikt over een gezellig terras en een ruime menukaart boordevol verfrissende cocktails, lekkere slaatjes en zo veel meer. Redenen genoeg dus om ook deze zomervakantie nog een dagje LAGO op het programma te zetten!

 

Voor een volledig overzicht van de plezantste zomeractiviteiten: www.lago.be.