Karls Erlebnis-Dorf Rövershagen kondigt nieuw indoorgebied aan

Dit najaar opent het Duitse Karls Erlebnis-Dorf, gelegen in Röverhagen, een indoorgebied met 4 gloednieuwe attracties en heel wat meer. Dit nieuwe gebied genaamd ‘Bonbon-Land’ zal volledig gericht zijn op families met jonge kinderen.

 

Nadat Erlebnis-Dorf in Röverhagen dit jaar reeds een nieuwe achtbaan opende zal het later dit jaar ook nog een nieuw overdekt gebied met maar liefst 4 nieuwe attracties. In navolging van de andere parken van Karls Erlebnis-Dorf zal ook dit indoorgebied volledig in het teken staan van een snoepjesfabriek.

 

In deze fabriek zal er heel wat te beleven zijn voor families. Zo zal er onder andere een toren van 10 meter hoog te vinden zijn, waar kinderen zichzelf omhoog kunnen hijsen. Daarnaast is er ook een carrousel te vinden en zal je tegen elkaar naar beneden kunnen racen op de glijbaan. Er zal ook een familiebaan te vinden zijn die over de hoofden van de bezoekers zal gaan.

 

Naast deze attracties zal er ook restaurant te vinden zijn met speciale gerechten voor de allerkleinsten. Dagelijks zullen er ook enkele shows te zien zijn in het nieuwe theater. De opening van deze nieuwigheid is voorzien op 23 november 2019.

 

Bron: Karls Erlebnis-Dorf Rövershagen