Karls Erlebnis-Dorf Rövershagen kondigt komst aan van achtbaan

Het Duitse park Karls Erlebnis-Dorf in Rövershagen kondigde onlangs de komst van twee nieuwe attracties aan voor volgend jaar. Deze zullen vooral de jongste bezoekers verblijden. Het gaat om een achtbaan en een vrijevaltoren.

 

Karls Erlebnis-Dorf Rövershagen krijgt er in 2019 twee attracties bij. Eerder kondigde het park al een achtbaan te willen openen in 2020, maar nu werd er ook voor 2019 een achtbaan aangekondigd. Erdbeer-Raupenbahn zal een kinderachtbaan worden, die toegankelijk is voor bezoekers vanaf twee jaar mits begeleiding van een volwassene. Het wordt er eentje van het type Big Apple, maar dan met een gigantische aardbei in plaats van de typische appel. De achtbaan moet een liefdesverhaal symboliseren tussen een aardbei en een rups. De baan zal 140 meter lang worden.

Naast de kinderachtbaan wil Karl in 2019 in Rövershagen ook een gezinsvriendelijke vrijevaltoren openen. Melker-Turm zal een hoogte van 14 meter worden en bovenaan zal men een draaiende koe kunnen ontdekken. Een ritje hierop kan vanaf vier jaar, of een meter grootte, mits begeleiding. De officiële opening staat gepland op zaterdag 13 april 2019.

 

Bron en foto: Erlebnis-Dorf Rövershagen