Fotoalbum: Universal Studio’s Hollywood – april 2019

Universal Studios Hollywood is een combinatie van een filmstudio en een themapark in Hollywood. Je kan hier met een tram een backstage tour maken langsheen heel wat bekende filmscenes. Maar het park biedt ook heel wat andere attracties aan uiteraard. Transformers: The Ride is een van de bekendste attractie in het park, deze darkride neemt je mee langsheen schermen en dankzij de bewegingen waan je jezelf echt in de film. De indrukwekkendste achtbaan van het park is de indoor coaster Revenge of the Mummy. Deze combineert een launch coaster met een darkride. Wie fan is van de Simpsons kan hier een levensgrote replica van het bekende Springfield ontdekken. Het meest indrukwekkende gebied van het park is mogelijk wel het Harry Potter gedeelte, waar Hoghwarts werd nagebouwd en heel wat andere locaties uit de bekende films.