Dit jaar vindt de 5de editie plaats van de ToverlandFanday

Op 25 augustus 2019 vindt alweer de 5de editie plaats van de ToverlandFanday. Deze jubileumeditie laten we niet zomaar voorbij gaan. Met de komst van Mack Rides als gastspreker hangen we dit jaar écht de slingers buiten. ToverlandFanday is een initiatief van Toverlandfansite.nl in samenwerking met Attractiepark Toverland.

 

Vorig jaar werd Toverland, met de komst van Port Laguna en Avalon maar liefst zeven hectare groter. Logisch dat ook Fēnix een belangrijke rol speelt tijdens de Fanday. Op het einde van de dag kunnen fans genieten van 2 ERT’s op Fēnix en Troy. Daarnaast kunnen deelnemers op ontdekkingstocht doorheen Attractiepark Toverland dankzij onze fotozoekwedstrijd, waarbij men mooie prijzen kan winnen.

 

Programma*

Naar jaarlijkse gewoonte kunnen de Fanday VIP’s weer genieten van een mooi gevuld programma. Het programma ziet er als volgt uit:

09:00 – 09:30 uur | Ontvangst

09:30 – 10:00 uur | Groepsfoto

10:00 – 12:00 uur | Welkomstwoord, presentaties & Q&A 12:00 – 13:00 uur | Friet & snackbuffet

13:00 – 16:30 uur | Vrij parkbezoek + deelname Fanday wedstrijd

16:30 – 17:00 uur | Einduitvoering High Diving Show VIP plaatsen tijdens deze laatste voorstelling. 17:00 – 18:00 uur | Vrij parkbezoek + deelname Fanday wedstrijd

18:00 –  | Start ERT Fēnix en Troy, aansluitend prijsuitreiking

 

* Let op: Dit is een voorlopig programma, het definitief ToverlandFanday – programma wordt eind juli 2019 bekend gemaakt.

 

Gastspreker Mack Rides

Ondertussen zijn gastsprekers een vaste waarde geworden tijdens de ToverlandFanday. Dit jaar hebben we een bedrijf gecontacteerd dat niet lang hoefde na te denken om aanwezig te zijn. Er is dan ook een grote connectie tussen onze gastspreker en Toverland. Beide werken al jaren samen, maar wat de connectie tussen beide bedrijven nog sterker maakt is het feit dat zowel Toverland als onze gastspreker een familiebedrijf is.

Attractiepark Toverland mag dit jaar 18 kaarsjes uitblazen, in die tijd heeft het Limburgse Attractiepark enkele keren nauw samengewerkt met Mack Rides. In 2004 opende de toenmalige Backstroke, die nu door het leven gaat als Expedition Zork. Met de komst van de Magische Vallei in 2013, werd er een spinning coaster geopend in 2012 onder de naam Dwervelwind. Vorig jaar kwam de eerste darkride tot leven in Toverland, dankzij de bootvaartattractie Merlin’s Quest en ook voor deze attractie werkte Toverland samen met Mack Rides. Mack Rides heeft dus een belangrijke rol gespeeld in de geschiedenis van Attractiepark Toverland. Binnenkort maken we nog meer informatie bekend.

 

Prijzen

Abonnementhouders : €38 Niet-abonnementhouders: €56

In deze prijs is inbegrepen: entree + parkeren, Friet & snackbuffet, ERT (2x), presentaties, deelname wedstrijd. Keycords en badges worden uitgedeeld bij de start van de fanday dag door ToverlandFansite.

 

Inschrijvingen en betalen

De inschrijvingen starten via Toverlandfansite.nl op zondag 30 juni 2019 vanaf 19:00 uur. (Zodra het deelnemerslimiet bereikt is worden de inschrijvingen stopgezet.)

Heb je vragen? Aarzel dan niet en neem contact met me op (info@toverlandfansite.nl),