Beleef de plezantste zomer in de LAGO-zwemparadijzen

De LAGO-zwemparadijzen geven vanaf 22 juni officieel de aftrap van de plezantste zomer. Elk subtropisch zwembad pakt uit met het gekende aanbod van eindeloze waterpret en voegt er een spetterend zomerprogramma aan toe. De mascottes van LAGO deugnieten erop los en delen 160 gratis inkomtickets en 8 kinderfeestjes uit. Naar aanleiding van de gloednieuwe ‘Playmobil De Film’, die vanaf augustus in de cinema speelt, zijn er ook enkele leuke verrassingen voor de LAGO-zwemmers. De buitenbaden en de attracties op de ligweide zorgen opnieuw voor onvergetelijke zonnige momenten.

 

Geweldig vakantiegevoel dichtbij huis

Geen vakantieplannen en geen zin om aan te schuiven in de file richting de kust? In de subtropische zwembaden van LAGO ervaar je een dagje vakantie in eigen land. Of er nu een stralende zon aan de hemel staat, een hittegolf door het land passeert of een zomers onweer de kop opsteekt. In de subtropische zwembaden is het altijd 30°C en beleef je 7/7 water op zijn plezantst.

Wateravonturiers roetsjen door de glijbanen, overwinnen de golven in het golfslagbad of laten zich meevoeren door het kolkend water in de wildwaterbaan. In de kinderwereld met fonteintjes en waterspeeltuigen plonzen de allerkleinsten naar hartenlust. Bij warm weer zorgt een duik in het buitenbad voor de ultieme verfrissing. De buitenbaden van LAGO zijn verwarmd en toegankelijk bij alle weersomstandigheden. Zonnekloppers vinden hun weg naar de ligweide met ligzetels en de zomerbar waar lekkere ijsjes en verfrissende drankjes geserveerd worden.

 

Meer water, meer plezier

Tijdens de zomervakantie worden er in elk LAGO-zwemparadijs onvergetelijke zomeractiviteiten georganiseerd. LAGO Beveren De Meerminnen geeft op 22 juni de aftrap van een bruisende zomer. De ligweide wordt feestelijk geopend met live DJ en verschillende opblaasattracties. Studenten zwemmen die dag aan voordelig tarief.

 

In LAGO Brugge Olympia wordt er op 20 juni een ‘Kick-Off’-evenement met DJ en poolparty georganiseerd. Studenten betalen die dag minder voor hun zwembeurt om hen te belonen voor hun inzet bij de examens. Vanaf 24 juni zijn er ruimere openingsuren en gaat het zomerprogramma van start. Op de ligweide worden er, in samenwerking met Joxx, elke week nieuwe avontuurlijke opblaasstructuren neergezet. Ook nieuw dit jaar: coole skimboard initiaties, surfen in ondiep water.

 

Bij LAGO Gent Rozebroeken kan er opnieuw buiten gespeeld en gezwommen worden. Ja, het kan weer: een verfrissende duik in het buitenbad, ravotten in de buitenspeeltuin of een gezellige babbel met een lekker drankje op het terras. Op de ligweide wordt er zelfs een nieuwe dubbele buikschuifbaan en een mega springheuvel van 8 x 16 m gelanceerd. Dit zijn absoluut de topattracties deze zomer. De allerkleinsten worden er verwend met gloednieuwe speelelementen in de kinderwereld.

 

In LAGO Lier De Waterperels is er op 1 juli een swingende Kidsdisco en extra waterpret in het buitenbad. Ook Pongo de pinguïn, de vrolijke mascotte van het subtropisch zwembad is van de partij. LAGO Mons Piscine du Grand Large organiseert ‘semaine blanche’ met NRJ Afterwork event op 27 juni. Een adembenemende tocht door de 2 nieuwe sensationele glijbanen staan hier op de ‘bucketlist’.

 

LAGO Pelt Dommelslag lanceert de zomer met de opening van de nieuwe spectaculaire glijbaan ‘Red Vortex’. Verder is er een ligweide met gezellige zomerbar en knotsgekke buikschuifglijbaan te ontdekken.

 

Op 29 juni organiseert LAGO Eupen Wetzlarbad ‘LAGO Lounge’ met BBQ, cocktails en een nachtelijke duik in het legendarisch groot buitenbad. Het meest recente subtropisch zwembad van de groep is LAGO Kortrijk Weide met de langste wildwaterbaan in de Benelux. Op 22 juni wordt hier de zomer feestelijk ingezet met een ‘Summer Kick-Off’ familie-evenement met live DJ en verschillende leuke attracties op de ligweide. Proef alvast de zomer tijdens een paella live cooking of een Aquadance demoles. En natuurlijk is Kick, de mascotte, ook aanwezig om zijn beste danspasjes te tonen. Op 5 juli in de namiddag en op 6 en 7 juli wordt er een exclusieve VR-onderwaterbeleving georganiseerd, een unieke zwembeurt tussen zoetwatervissen, haaien, … Niet te missen.

 

LAGO Deugnieterij

De plezantste zomer bij LAGO wordt nog extra in de verf gezet met de deugnietenactie. Op 29 en 30 juni kunnen kinderen tot 12 jaar de mascottes betrappen op deugnieterij. Zij verstoppen 180 gratis inkomtickets in de subtropische zwembaden. En de deugnieten hebben nog meer streken in petto deze zomer. Op Facebook en Instagram duiken ze regelmatig op en delen ze 8 spetterende kinderfeestjes uit.

 

Verder werken LAGO en Playmobil samen aan enkele leuke verrassingen naar aanleiding van de nieuwe ‘Playmobil De Film’ die vanaf augustus in de bioscoop speelt. Een film die heel het gezin zal entertainen, net zoals de waterpret bij LAGO. Dit wordt de plezantste zomer.

 

Voor een volledig overzicht van de plezantste zomeractiviteiten: www.lago.be.